Seksikaupat

Suomalaiset seksikaupat listattuna:

SexShop

SexShop – Pitkään toiminut seksikauppa

SexShop seksikaupasta löydät DVD:t ja lehdet, liukkarit, kondomit, dildot, asut ja paljon muuta. SexShop seksikauppa on toimittanut luotettavasti seksivälineet ja erotiikkatuotteet aikuisten leikkeihin jo vuodesta 1972. Valikoimaan kuuluu tuhansia tuotteita petipuuhien piristämiseen. Käy kurkkaamassa vaikka esileikkimielessä!

Sexshop.fi

Kaalimato

Kaalimato – Tunnettu seksivälinekauppa

Kaalimato.comista löydät kaikki seksivälineet, eroottiset asut, DVD-seksielokuvat sekä paljon muita erotiikkatuotteita! Kaalimato tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista palvelua, joka kattaa laadukkaat tuotteet, miellyttävän ostoskokemuksen verkossa, erinomaisen asiakaspalvelun sekä tietysti mielenkiintoista ja hauskaa asiaa seksin ja nautinnon alueilta.

Kaalimato.com

Seksitori

Hekumania – Uudempi seksikauppa

Hekumania on turvallinen, helppokäyttöinen ja suomalainen seksikauppa, josta löydät kaiken tarvitsemasi seksielämäsi piristämiseen. Saat Hekumaniasta kaikki suositut seksilelut nopeasti, helposti ja ennen kaikkea edullisesti! Tilauksia vastaanotetaan ja niitä käsitellään kellon ympäri. Hekumania lähettää kaikki arkisin, ennen klo 14:00 saapuneet tilaukset vielä samana päivänä!

Hekumania.com

Hot Lips

Huippukiva – TV:stä tuttu

Huippukiva on suomalainen seksivälineisiin ja erotiikkatuotteisiin erikoistunut verkkokauppa, joka on suunnattu miehille, naisille ja pareille. Erityisetuna verkkokauppa tarjoaa kokeilutuotteita täysin ilmaiseksi sekä palkintotuotteita asiakkaille, jotka kirjoittavat verkkosivuille tuotearvosteluita ostamistaan tuotteista. Mielenkiintoisimpien arvosteluiden kirjoittajille jaetaan lisäksi kuukausittain 20 euron lahjakortteja.

Huippukiva.fi

Seksitori

Hotlips – Perinteinen verkko- ja kivijalkakauppa

Hot Lips on todella edullinen ja monipuolinen erotiikkaliike, joka toimii verkkokauppaperiaatteella. Täällä ostoksilla käyminen on helppoa ja nopeaa. Se on myös huomaamatonta, sillä ostoksia voi tehdä rauhassa kotona yksin tai vaikkapa sen oman kullan kainalossa yhdessä hänen kanssaan. Runsaasta valikoimasta löytyy taatusti monenlaista molempien makuun. Eikä ostaminen voi tästä enää juurikaan helpottua.

Hotlips.fiUlkomailla toimivat seksikaupat

Tässä joitakin ulkomaisia, kuitenkin suomen kielellä ja suomalaisilla maksutavoilla varustettuja seksikauppoja. Huomioitavaa näissä on, että kaikki eivät välttämättä lähetä esim. Postin Pakettiautomaattiin, vaan paketti saapuu ain lähipostiin. Kaikki eivät myöskään tue suomalaisia verkkopankkeja vaan ainoina mahdollisina maksutapoina ovat maksukortit.

Usein näiden kauppojen tuotevalikoima on huomattavasti kotimaisia suurempi ja hinnoittelu jonkin verran kukkaroystävällisempää. Tilaaminen ulkomailta on turvallista ja tavara saapuu lähipostiin tai jopa kotiin toimitettuna lähes yhtä nopeasti kuin kotimaisiltakin toimijoilta. Jotkut ulkomaisista kaupoista noudattavat suomen palautussäännöksiä ja palautuksen voi tehdä täysin samalla tavalla kuin suomalaisenkin kaupan kohdalla.

Seksitori

Seksitori – Virolainen seksivälineitä myyvä kauppa

Seksitorin valikoimassa on uskomattomat yli 7000 tuotetta. Seksitori tarjoaa tilaajilleen ilmaislahjoja sekä huippualennuksia. Laajasta valikoimasta löytyvät erotiikkatuotteiden lisäksi mm. naisten seksikkäät vaatteet, bileasut, kengät ja laukut. Täältä jos mistä löytyy jokaiselle jotain kivaa.

Seksitori.net

Hot Lips

Orkku.com – Osittain suomalainen

Tämän kaupan omistaa suomalainen yhtiö ja sitä hallinnoidaan suomesta. Paketit sensijaan lähetetään Hollannista, Beat Uhsen varastolta. Tuotevalikoima on valtava ja tuettuna on ihan kaikki suomalaiset maksutavat. Toimitustavaksi voi valita noudon Postista tai Postin kotiinkuljetuksen. Asiakaspalvelu sijaitsee suomessa ja myös palautukset käsitellään suomessa.

Orkku.com

Seksitori

Sinful.fi – Pohjoismainen seksikauppa

Sinful.fi on pohjoismainen eroottinen verkkokauppa, johon jokainen tuntee olevansa tervetullut. Myymme erilaisia seksileluja ja tarjoamme opastusta aina vibraattorin valinnasta ja liukuvoiteista miesten seksileluihin. Täältä löydät kattavan valikoiman seksileluja, mutta lisäksi saat myös oppaita, nopean toimituksen huomaamattomassa paketissa, toimituskulut vain 6,90 € ja 365 päivän palautusoikeuden.

Tutustu kauppaan Sinful.fi

Hot Lips

Vuxen.fi – Ruotsalainen seksikauppa

Vuxen-seksikauppa on asiantunteva, luotettava ja edullinen ostospaikka. Meillä on vuosien kokemus nautinnon ja seksuaaliterveyden lisäämisestä ja edistämisestä. Kaikki seksikauppamme tuotteet ovat laadukkaita ja testeissä turvallisiksi ja toimiviksi todettuja. Verkkokaupastamme saat tilattua toivomasi tuotteet helposti ja ne toimitetaan sinulle nopeasti ja luottamuksellisesti.

Tutustu kauppaan Vuxen.fi

Seksikauppa.info

Seksikauppa.info

© 2017