Seksilelujen valinta-opas

Jos olet joskus epäröinyt seksilelujen ostamista, mutta haluaisit hankkia jotain, näiden neuvojen jälkeen ostaminen on paljon helpompaa.

Seksilelujen käyttö yleistyy koko ajan, eikä kyseessä ole pelkästään yksin käytettävä lelu. Amerikkalaistutkimuksen mukaan 80 prosenttia naiskäyttäjistä on käyttänyt esimerkiksi vibraattoria partnerinsa kanssa. Seksilelujen hankkiminen ei siis välttämättä ole yksinäistä puuhaa ja on hyväkin, että partneri on mukana ostotilanteessa.

Mieti ensin muutamaa asiaa: mitä olet oikeastaan etsimässä ja etsittekö partnerinne kanssa samaa asiaa? Tässä neuvoja juuri oikean seksilelun ostoon:

1. Ulkonäkö

Onko tuote houkuttelevan näköinen? Ja miksi se muka on tärkeää? Jos jokin vehje on sinusta epäviehättävän näköinen, miksi haluaisit sen lähellekään omia strategisia kohtiasi? Hanki siis jotain omia silmiäsi hivelevää.

2. Koko

Onko koolla väliä? Tässä tapauksessa vastaus on kyllä. Voit kysyä itseltäsi, voiko jokin tuote tuntua epämukavalta kumppanistasi? Onko esimerkiksi vibraattorisi niin isokokoinen, että miehesi miehinen koko kalpenee sen rinnalla? Haluatko sittenkin jonkun pienen seksilelun, joka mahtuu mukavasti vaikka käsilaukkuusi?

3. Kyky, vahvuus ja kesto

Seksilelun tehokkuus ja voimakkuus ovat tärkeitä. Kannattaa kysyä, riittääkö lelussa tehot? Pitääkö lelun tehon olla säädettävissä?

Voi myöskin olla melko ärsyttävää, jos kesken tohonan seksilelustasi loppuu virta. Joihinkin saa helposti vaihdettua sormipatterit, mutta toisissa leluissa sisältä löytyykin kelloissa yleensä nähtäviä littanoita pattereita. Mieti myös, tekeekö pattereiden paino seksilelusta vaikean käsissä pidettävän? Entä pitääkö seksilelun olla ladattavissa ja kuinka kauan akku kestää yhdellä latauksella?

4. Äänitaso

Ei välttämättä ole kovinkaan kivaa, jos seksilelu pitää aivan järkyttävää ääntä. Onko sinulla kämppäkavereita, heräävätköhän ne? Tulevatkohan lapsesi makuuhuoneeseen ja luulevat, että sänky on remontissa keskellä yötä? Tuoteseloste antaa osviittaa, millaista ääntä koje pitää, hiljaista, kovaa vai onko sillä sinulle edes väliä? Ja voiko ääni olla jopa niin kova, ettei nautinnosta tule yhtään mitään?

5. Materiaalin turvallisuus

Pohtimisen arvoista on, onkohan seksilelu tehty kestävästä ja hyvästä materiaalista. Markkinoilla voi olla runsaastikin huonolaatuista tavaraa. Jotkut saattavat sisältää kemikaaleja, joita et muutenkaan tunkisi itseesi. Varmista siis, että tuote ei sisällä ftalaattia. Ftalaatti on kemikaali, jota käytetään PVC:n pehmittämiseen ja se ei ole tarkoitettu ihmisen iholle. Meillä on erittäin tarkka seula tuotteidemme myrkyttömyyden takaamiseksi ja ostammekin tuotteet ainoastaan hyvämaineisilta tavarantoimittajilta.

6. Materiaalien yhteensopivuus

Sinun täytyy myös olla muutenkin selvillä, mistä materiaalista seksilelu on tehty. Onko se tehty esimerkiksi lateksista vai silikonista? Se määrittää muun muassa, millaisia tuotteita voit käyttää kyseisen seksilelun kanssa. Voiko tuotetta käyttää esimerkiksi kondomien kanssa samaan aikaan? Pitääkö sinun käyttää juuri tietynlaista liukuvoidetta?

Öljyjä ei pitäisi koskaan käyttää lateksikondomien kanssa ja toisaalta silikonileluja ei pitäisi koskaan käyttää silikoniliukuvoiteiden kanssa. Seksilelu voi vaurioitua ja sen pinta voi syöpyä.

7. Kestävyys

Tuntuuko siltä, että tuote on niin halvan näköinen, että se varmasti toimii vain kymmenen minuuttia, jonka jälkeen se menee palasiksi? Mikäli tunnet vähänkin jotain tällaista, jätä tuote ostamatta.

8. Hinta

Joissain tapauksissa saattaa olla niin, että halpa hinta tarkoittaa todella myös sitä, ettei tuore ole kovin kestävä. Ei kuitenkaan ole totta, että kaikki rakastaisivat niitä huippuhintaisia seksileluja. Muista, että korkea hinta ei takaa nautintoa. Markkinoilta löytyy runsaasti tuotteita, joiden takia ei tarvitse säästää rahaa kuukausia. Mikäli olet ensimmäistä kertaa shoppaamassa seksileluja, kannattaa kenties katsoa vähemmän hintavia tuotteita. Jos tuote ei miellyttänytkään, et ala heti valittaa rahanmenosta.

9. Puhtaus

Kannattaa myös miettiä, onko seksilelu helppo puhdistaa? Millaisia aineita sen puhdistamiseen tulee käyttää. Ja saako sen helposti säilöön esimerkiksi yöpöydän laatikkoon?

10. Kysy asiantuntijalta

Jos olet vähänkään epävarma, kannattaa aina kysyä neuvoa myyjältä. Ei kannata miettiä, onko kysyminen noloa: seksikauppojen asiakaspalvelijat ovat kuulleet ja nähneet kaiken mahdollisen. Asiakaspalvelu tietää, mistä asiakkaat pitävät ja mitä uusia tuotteita markkinoille on tullut. Kysyminen kannattaa aina ja useimpien kauppojen asiakaspalveluun voi soittaa, laittaa sähköpostia tai jopa livechatin kautta.

Seksikauppa.info

Seksikauppa.info

© 2017