Seksikauppojen suosituimpia tuotteita

Vuodesta toiseen seksikaupoissa tietyt tuotteet nousevat esille suosituimpien joukossa. Olemme keränneet tietoa suurimmilta erotiikkaliikkeiltä ja listanneet alle suosituimmat seksilelut.

Fleshlight

Fleshlight

Fleshlight tuotemerkin tekopillut eli keinovaginat (myös anukset ja suut) ovat olleet useita vuosia monien miesten ykkösvalinta. Eikä yksinomaan suomalaisten miesten vaan miesten ympäri maailmaa. Fleshlight keinovaginat ovatkin maailman eniten myyty miesten seksilelu.

Aitoa vaginaa jäljittelevästä materiaalista valmistetut masturbaattorit ovat useiden arvostelujen mukaan "jopa parempia kuin aito". Erilaisia malleja on nykyisin yli 100 erilaista ja hinnat vaihtelevat reilusta kolmestakympistä yli 100 euroon.

Laaja valikoima aikuisviihdetähtien pimppien mukaan tehtyjä Fleshlight Girls-sarjan tuotteita löytää esimerkiksi Hekumania ja Kaalimato seksikaupoista. Kannattaa tarkistaa molempien kauppojen hintataso, sillä samassa tuotteessa voi olla jopa 40 euron ero ostopaikasta riippuen.

Vibraattorit ja Dildot

Vibraattorit ja dildot

Jo vuosia suomen suosituimpien seksilelujen kärjessä ovat olleet erilaiset hieromasauvat eli vibraattorit sekä tekopenikset eli dildot.

Vibraattorit ovat naisten ehdoton suosikki, mutta niitä käytetään laajalti myös pariskuntien yhteisinä seksileluina. Sama pätee myös dildoihin. Pienikokoiset dildot ovat myös miesten ostoslistalla eturauhasen kiihottamistarkoituksessa.

Markkinoilla on useita niin sanottuja suosikkisauvoja kuten Kaalimato G5 ja muut Kaalimato nimellä brändätyt Fun Factory tuotemerkin vibraattorit.

Myös Libido seksikaupan edustamat Pretty Love tuotemerkin sauvat ovat saaneet laajaa suosiota edullisen hintansa ja hyvän hinta-laatusuhteen myötä.

BDSM tuotteet

BDSM

Bondage ja SM eli sitomis- ja alistusleikkeihin suunnatut tuotteet kokivat dramaattisen suosionkasvun Fifty Shades Of Grey kirjasarjan ja elokuvan myötä. Ennen hieman tabuna pidetyt seksivälineet löysivät paikkansa jokaisen naisen makuuhuoneesta elokuvan myötä.

BDSM-välineitä löytyy moneen lähtöön. Useimmiten kaikista tuotteista löytyy niin sanotut hellät versiot, joilla saadaan aikaan mielikuva sitomisesta tai piiskauksesta, ja sitten ne niin sanotut oikeat kahleet joista ei omin avuin paeta. Tuotteita löytyy siis laidasta laitaan ja jokaiselle sopivia.

Tarjolla on myös käteviä aloittelijoiden pakkauksia eli ns. Starter Kit:tejä joista löytyy sekalainen setti BDSM seksileluja testailuun.

Geishakuulat

Geishakuulat

Geishakuulat ovat ikivanha keksintö, mutta niiden suosio suomalaisten naisten keskuudessa on noussut vasta viimeisten viiden vuoden aikana. Lantionpohjan lihasten treenaamiseen ja tätä kautta vaginan tiukkuuteen vaikuttavien kuulien käyttö on lisääntynyt huimasti viimevuosina.

Geishakuulia on saatavilla erikokoisia- ja painoisia riippuen käyttötarkoituksesta, ja treenaajan kokemuksesta. Suuremmat ja kevyemmät kuulat sopivat aloitteleville treenaajille, kun taas raskaat ja pienemmät kuulat soveltuvat jo vähän kokeneemmalle jumppaajalle.

Peniksen kasvatus

Peniksen kasvatus

Peniksen pidentäminen ja paksuntaminen on erittäin yleinen tavoite miesten keskuudessa. Laadukkaat peniksenpidennyslaitteet auttavat peniksen suurennuksessa. Laitteiden toiminta perustuu staattiseen vetoon. Kun penistä venytetään laitteen avulla, reagoi keho siihen kasvattamalla tilalle uusia soluja. Kun teho perustuu kehon omaan luonnolliseen toimintaan, on peniksen pidennys pysyvää ja turvallista.

Myös penispumpuista on apua peniksen pidentämisessä, mutta ne toimivat hieman eri periaatteella. Penispumppu on laite, jonka avulla suurennetaan penistä sekä parannetaan ja vilkastutetaan verenkiertoa peniksen verisuonissa. Tällöin muun muassa erektioherkkyys paranee ja myös erektioaika saattaa pidentyä!

Penispumppu toimii alipaineella, joka muodostuu pumpun sylinterin sisälle. Penispumpun alipaineen ansioista veri virtaa peniksen paisuvaiskudoksiin ja aiheuttaa erektion. Tämä parantaa eroktiota, niin herkkyyttä kuin kestoakin. Penispumppua käytetään peniksen yleiseen suurentamiseen, kun taas peniksen pidentämiseen on aivan omat laitteensa!

Kondomit

Kondomit

Erikoiskondomit ovat suosittua tavaraa netin seksikaupoissa. Seksiliikkeet tarjoavat usein erilaisia kondomeja, joita ei ole tarjolla jokaisessa ruokakaupassa. Näitä ovat esimerkiksi erilaiset makukondomit, pimeässä hohtavat kondomit, erilaisilla nystyröillä varustetut kondomit sekä erikokoiset kondomit.

Esimerkiksi erityisen isolla peniksellä varustettujen miesten voi olla vaikeuksia löytää sopivaa kondomia ruokakaupan hyllyltä. Erilaiset XL kokoiset kondomit ovatkin suosittuja erikoiskondomeja. Myös pienikokoisella peniksellä varustetuille miehille löytyy omat kondominsa. Oikeankokoista kondomia käytettäessä seksi myös tuntuu paremmalta. Suosituilla MySize kondomeilla jokaiselle penikselle löytyy millintarkkuudella oikean kokoinen kondomi.

Myös kondomien tukkupakkaukset ovat haluttua tavaraa. Useimmiten tukkupakkaukset sisältävät 144 kondomia. Kondomien hinta tukkupakkauksessa ostettaessa saattaa olla jopa 70% irtotavarana ostettua kumia halvempaa. Jos siis kulutat paljon kondomeita voi tukkupakkaus olla rahallisesti erittäin järkevä ostos.

Seksikauppa.info

Seksikauppa.info

© 2017