Yleistietoa seksikaupoista

Huomaamaton toimitus

Kaikki nykyaikaiset seksikaupat toimittavat tuotteensa huomaamattomasti, joka tarkoittaa toimintamallia, jossa tilatut tuotteet lähetetään pakkauksessa josta ulkopuolinen ei mitenkään pysty päättelemään lähetyksen sisältöä. Pakkaus on siis neutraalin näköinen, lähettäjänä on seksikauppaa pyörittävän yrityksen kaupparekisteriin merkitty nimi, eikä koskaan brändinimi. Muistettava on kuitenkin, että kaikkein tunnetuimpien seksikauppojen yritysnimet ovat runsaan julkisuuden myötä helposti yhdistettävissä verkkokauppaan. Lähetykseen ei koskaan ole merkitty sen sisältöä.

Seksikauppojen lähetykset voi nykyään tilata usein myös Postin pakettiautomaattiin, jolloin ei tarvitse asioida Postin tai Matkahuollon kassalla vastaanottamassa lähetystä. Seksikaupat varjelevat asiakastietoja, sillä he ymmärtävät että kaupankäynti tyrehtyy mikäli asiakkaat kohtaavat epämieluisia tilanteita ostostensa kanssa. Voit siis huoletta tilata seksileluja listaamistamme verkkokaupoista.

Seksikauppojen maksutavat

Useimmissa internetissä toimivissa seksikaupoissa käy kaikki samat maksutavat kuin muissakin isoissa verkkokaupoissa. Voit siis useimmiten maksaa seksileluostoksesi laskulla, osamaksulla, pankkikortilla, luottokortilla, verkkopankissa tai Paypalilla. Myös erilaiset mobiilimaksutavat ovat yleistymässä. Ainakin Hekumania.com tarjoaa maksutavaksi myös Pivo lompakon ja Danske Bankin Mobile Payn.

Osa verkkokaupoista hyväksyy myös Postiennakon maksutavaksi ostoksille. Postiennakko on poistunut useista verkkokaupoista viimeisten vuosien aikana, johtuen suuresta määrästä noutamattomia tilauksia jotka ovat lähettäjälle erittäin kalliita. Nykyisin noutamatta jätettyä postiennakkolähetystä ei lasketa tilauksen peruutukseksi, vaan myyjällä on lain mukaan oikeus laskuttaa noutamattomasta lähetyksestä aiheutuneet kulut asiakkaalta. Posti- ja bussiennakkotilauksissa on usein myös muutaman euron suuruinen käsittelymaksu ja jotkut vaativat tilauksen erillisen vahvistamisen esim. sähköpostilla.

Seksivälineiden palautusehdot

Seksilelujen palautusehdot poikkeavat jonkin verran ns. normaaleista tuotteista. Ero johtuu siitä, että useimmat seksivälineet lasketaan ns. hygieniatuotteiksi. Hygieniatuotteiden palautusoikeudet on erikseen määritelty kuluttajansuojalaissa. Avattujen hygieniatuotteiden palautus ei ole mahdollista, sillä niiden ei katsota tämän jälkeen olevan myyntikelpoisia. Sinäkään et varmasti hyväksyisi että sinulle myydään seksilelu jota joku muu on jo ehtinyt hypistellä?

Vialliset tuotteet voidaan useimmiten palauttaa (tai ainakin reklamoida) vaikka pakkaus olisikin avattu. Eihän tuotteen vikaa usein voida ennen käyttöä havaitakkaan. Mikäli siis kohdallesi osuu rikkinäinen seksiväline, voit olla yhteydessä kauppiaaseen ja kysyä mihin toimitat tuotteen korjattavaksi tai mahdollisesti vaihdettavaksi uuteen.

Valitse luotettava seksikauppa

Kun ostat seksilelusi luotettavasta verkkokaupasta, myös palautus ja takuuasiat sujuvat joustavasti. Ulkomailla toimivien liikkeiden kanssa palautus ja takuupalautus jää valitettavan usein asiakkaan maksettavaksi. Kustannukset voivatkin nopeasti nousta tuotteen hintaa korkeammaksi.

Poikkeuksena voidaan pitää kauppoja, jotka lähettävät tuotteensa ulkomailta mutta hoitavat palautukset suomessa ja suomen lakien mukaan. Yksi tällainen kauppa on Orkku.com, jonka tuotteet lähetetään Hollannista, mutta asiakaspalvelu on täysin suomalainen ja sijaitsee suomessa.

Seksikauppa.info

Seksikauppa.info

© 2017